fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (24/11): Λάμπει στο 6.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (24/11): Λάμπει στο 6.00

Καλημέρα σε όλους! Μυθικά πράγματα συμβαίνουν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Ιάπωνες έριξαν στο καναβάτσο τους Γερμανούς κερδίζοντας τους με 2-1 κάνοντας ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ισπανία τρόμαξε τους αντιπάλους της διασύροντας με 7-0 την Κοστά Ρίκα, ενώ το Βέλγιο τα «χρειάστηκε» απέναντι στον Καναδά σε μια αναμέτρηση όπου οι Καναδοί βάση ευκαιριών θα έπρεπε να έχουν επικρατήσει. Τέλος, Κροατία και Μαρόκο μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις σε ένα ματς που δεν θα θυμάται κανείς. Πάμε στα σημερινά, να δούμε τι θα επιλέξουμε. 

Ουρουγουάη – Νότια Κορέα, 15.00

Για τον Η’ όμιλο η «Σελέστε» θέλει να ξεκινήσεις με το δεξί τις υποχρεώσεις της κόντρα στη μαχητική Νότια Κορέα. Για την παρέα των Γοδίν, Σουάρες, Μουσλέρα, Κάσερες και Καβάνι είναι το τελευταίο τους Μουντιάλ κι είναι δεδομένο ότι θα τα δώσουν όλα για τη διάκριση. Κοντά σε αυτούς έρχεται η νέα γενιά με τους Βαλβέρδε και Ντάργουιν Νούνιεζ να ξεχωρίζουν. Ο άσος της Λίβερπουλ θέλει να πάρει την σκυτάλη από τους Σουάρες και Καβάνι αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ανήκει. Εκτιμούμε ότι η Ουρουγουάη θα επικρατήσει της Νοτίου Κορέας, η οποία θα προσπαθήσει με το αδιάκοπο τρέξιμο και την πίεση να πάρει κάτι από το ματς. Η ποιότητα είναι με την «Σελέστε» και να λάμψει το αστέρι του Ντάργουιν Νούνιεζ στο ματς τιμάται στο δελεαστικό 6.00 και θα τον τιμήσουμε. 

Πρόταση: Παίκτης του αγώνα (ΜΟΜ): Ν. Νούνιεζ Απόδοση: 6.00 stoiximan     Να σκοράρει – Ν. Νούνιεζ Απόδοση: 3.40 bet365 

Πορτογαλία – Γκάνα, 18.00

Στην έτερη αναμέτρηση του Η’ ομίλου η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και του δικού μας Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει την Γκάνα. Εξαιρετικό το ρόστερ των Πορτογάλων, θέλουν να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο και την πρώτη θέση στον όμιλο. Από την άλλη, η Γκάνα είναι δυνατή ομάδα και δεν στερείται ποιότητας. Θα βάλει πολύ δύσκολα σε όποιον την υποτιμήσει κι εκτιμούμε ότι μπορεί να σκοράρει απέναντι στην Πορτογαλία η οποία εσχάτως έχει απωλέσει την σταθερότητα στην άμυνα. Αξία στο 2.20 του G/G. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.20 bet365

Βραζιλία – Σερβία, 21.00

Η ματσάρα της σημερινής βραδιάς με την Βραζιλία να αντιμετωπίζει την φιλόδοξη Σερβία. Η «Σελεσάο» είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όντας μια ομάδα με συνοχή, ρόλους και αστείρευτο ταλέντο στο ρόστερ της. Στον αντίποδα, οι Σέρβοι έφτασαν εμφατικά ως το Παγκόσμιο Κύπελλο διαθέτοντας πλειάδα ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Περιμένουμε μια δυνατή μονομαχία, με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το G/G βρίσκεται ψηλά στο 1.90, ενώ ο συνδυασμός με το over 2.5 ανεβάζει αισθητά την απόδοση στο 2.25 και με δεδομένο τους παίκτες που θα δούμε στο χορτάρι αποτελεί δυνατή επιλογή. 

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.25 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα