fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/11): Λογική στο 2.20, τρέλα στο 17.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/11):  Λογική στο 2.20, τρέλα στο 17.00

Καλημέρα σε όλους! Η «Σελεσάο» έδειξε με το καλημέρα ότι είναι το μεγάλο φαβορί του Μουντιάλ. «Έπνιξε» κυριολεκτικά την Σερβία, η οποία αν μη τι άλλο διαθέτει επιθετικό ταλέντο και  δεν κατάφερε σε ολόκληρο 90λεπτο να κάνει τελική στην εστία. Το τελικό 2-0 μάλλον κολακεύει τους Σέρβους. Στα υπόλοιπα, η Ουρουγουάη προσέγγισε συντηρητικά το ματς με τη Νότια Κορέα και κόλλησε στο 0-0, ενώ στο Πορτογαλία Γκάνα, η ομάδα του Σάντος επικράτησε δύσκολα με 3-2 δείχνοντας ότι παρά το επιθετικό ταλέντο έχει ζητήματα στην άμυνα. Εκκίνηση της δεύτερης αγωνιστικής και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Κατάρ – Σενεγάλη, 15.00

Με βάση τα όσα είδαμε από τους διοργανωτές στην πρεμιέρα, το Κάταρ ίσως είναι η χειρότερη ποιοτικά ομάδα της διοργάνωσης. Ομάδα δίχως πλάνο, άνευρη αμυντικά κι επιθετικά, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από το Εκουαδόρ. Από την άλλη, η Σενεγάλη παρά την ήττα της από την Ολλανδία έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μας έπεισε ότι μπορεί να προχωρήσει στη διοργάνωση παρά την απουσία του Σαντιό Μανέ. Εκείνο που μένει για την πρωταθλήτρια Αφρικής είναι να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ και να πάρει μια νίκη με καλή διαφορά τερμάτων. Το διπλό παίζεται πέριξ του 1.60 με 1.65, ωστόσο ανεβαίνει αισθητά στο 2.20 όταν συνδυαστεί με το over 1.5.

Πρόταση: 2 & over 1.5                       Απόδοση: 2.20                       bet365

Ολλανδία – Ισημερινός, 18.00

Το ντέρμπι της πρώτης θέσης του Α’ ομίλου ανάμεσα σε Ολλανδία και Ισημερινό. Οι «οράνιε» δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στην Σενεγάλη και έδειξαν ότι με την απουσία του Ντεπάι τους λείπει το εύκολο γκολ. Ο Φαν Χάαλ, μετρ της τακτικής, ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια και να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του. Το παιχνίδι κόντρα στο Εκουαδόρ θα είναι ιδιόμορφο, καθώς κανείς από τους δυο δεν θέλει να χάσει. Εκτιμούμε ότι οι μπουκ έχουν ανεβάσει τις αποδόσεις στη νίκη των Ολλανδών επηρεαζόμενοι από την εικόνα των δυο ομάδων στην πρεμιέρα. Ως ποιότητα ρόστερ θεωρούμε ότι δεν υπάρχει σύγκριση, με την Ολλανδία να βρίσκεται τουλάχιστον δυο σκάλες παραπάνω από τον αντίπαλό της. Υπό άλλες συνθήκες ο άσος θα παιζόταν κάτω από το 1.50, τώρα σε αποδόσεις πέριξ του 1.80 είναι κάτι παραπάνω από τίμιος και θα τον επιλέξουμε.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουμε ξεχωρίσει ένα ειδικό αναφορικά με έναν από τους τρόπους που θα ψάξει να βρει το γκολ η Ολλανδία. Ο Φαν Χάαλ δουλεύει πολύ τις στατικές φάσεις. Όποιος έχει παρατηρήσει τον τρόπο με τον οποίο εκτελούνται από τους Ολλανδούς τα κόρνερ ή τα φάουλ πέριξ της περιοχής θα καταλάβει ότι υπάρχει ξεκάθαρη στόχευση. Αυτή δεν είναι άλλη από το κεφάλι του Βαν Ντάικ. Ο στόπερ των «οράνιε» και της Λίβερπουλ, όπως συνηθίζει προωθείτε σε όλες τις στατικές φάσεις και τον ψάχνουν οι συμπαίκτες του. Στο ματς κόντρα στην Σενεγάλη λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Είναι δεδομένο ότι θα έχει τις ευκαιρίες του στο ματς, ειδικότερα αν το Εκουαδόρ επιλέξει έναν κλειστό τρόπο παιχνιδιού, και μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 17.00 ως fun bet έχει τη δική του λογική κι αξία.

Πρόταση: 1                                                     Απόδοση: 1.75                       bet365

Nα σκοράρει ο Βαν Ντάικ με κεφαλιά         Απόδοση: 17.00                     bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα