fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (26/11): Γιατί στο 7.00;

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (26/11): Γιατί στο 7.00;

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Σενεγάλη επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με 3-1 του Κατάρ. Οι πρωταθλητές Αφρικής ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τη νίκη τους μπήκαν στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο έτερο ματς του ομίλου, η Ολλανδία ήταν κατώτερη του αναμενομένου και παραχώρησε ισοπαλία στο εξαιρετικό Εκουαδόρ. Η τρέλα μας με την επιλογή γκολ Βαν Ντάικ με κεφαλιά δεν βγήκε  ούτε κι η νίκη των «οράνιε». Προχωράμε στα σημερινά κάνοντας παιχνίδι με τρεις δυνατές επιλογές. 

Πολωνία – Σαουδική Αραβία, 15.00

Οι Σαουδάραβες τρέλαναν όλον τον πλανήτη με την απίστευτη νίκη τους κόντρα στην Αργεντινή. Πλέον το πιστεύουν και έχουν όλες τις προϋποθέσεις να προκριθούν στους «16» κάνοντας ακόμα μια μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά. Από την άλλη πλευρά, οι Πολωνοί ήταν άνευροι επιθετικά απέναντι στο Μεξικό δείχνοντας σαφέστατο πρόβλημα στη δημιουργία των φάσεων. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι απόψε και αν υποτιμήσουν την Σαουδική Αραβία τότε θα το πληρώσουν ακριβά. Ο άσος παίζεται πέριξ του 1.70 και επ’ ουδενί δεν θα βάζαμε τα λεφτά μας απέναντι σε μια ομάδα με τρομερή ψυχολογία. Αντίθετα το G/G πληρώνει ικανοποιητικά σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, ενώ ο κορυφαίος Σαουδάραβας Σαλέμ Αλ Νταουσάρι πληρώνει ακατανόητα στο 7.00 για να χριστεί σκόρερ. Έχει αξία να παιχτούν σε αυτόν μερικά ψιλά. 

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.05 bet365

Να σκοράρει ο Αλ Νταουσάρι Απόδοση: 7.00 bet365

Αργεντινή – Μεξικό, 21.00

Μεγάλο παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο με τον χαμένο να μπλέκει πολύ άσχημα φτάνοντας στο φάσμα του αποκλεισμού. Η «Αλμπισελέστε» έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης στην πρεμιέρα και πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Δεν αμφισβητεί κανείς την ποιότητα της Αργεντινής κι εκτιμούμε ότι απόψε θα βγάλει αντίδραση απέναντι στο μαχητικό Μεξικό το οποίο έδειξε μια φλύαρη υπεροχή στο παιχνίδι του με την Πολωνία. Ο Μέσι απέδειξε ότι συνεργάζεται με κλειστά μάτια με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ βγάζοντάς τον πολλές φορές σε θέση για γκολ. Ο άσος της Ίντερ σκόραρε δυο φορές κόντρα στην Σαουδική Αραβία και είδε τα τέρματα του να ακυρώνονται στο όριο ως οσφάιντ. Περιμένουμε αντίστοιχες συνεργασίες κι απόψε με τον Μαρτίνεζ να δικαιώνει αυτήν τη φορά την επιλογή μας. Στο 2.85 ασφαλώς κι έχει αξία.  

Πρόταση: Να σκοράρει ο Λ. Μαρτίνεζ Απόδοση: 2.85 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα