fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Αναλαμβάνει δράση στο 3.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας: Αναλαμβάνει δράση στο 3.75

Καλημέρα σε όλους! Θέλει και τύχη το ρημάδι το άθλημα. Διαλέξαμε τον Αλ Νταουσάρι για σκόρερ στο 7.00 κι εκείνος εκτός από τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στο ματς, αστόχησε και σε πέναλτι. Όπως και να έχει, η Σαουδική Αραβία άξιζε να πάρει κάτι από το ματς κόντρα στην Πολωνία, ωστόσο πλήρωσε την απειρία της και την αστοχία της. Στην άλλη αναμέτρηση, έλαμψε το άστρο του Λιονέλ Μέσι και οδήγησε νίκη την Αργεντινή. Τέσσερις ματσάρες έχουμε σήμερα κι ας δούμε τις επιλογές μας.

Βέλγιο – Μαρόκο, 15.00

Το Βέλγιο ήταν πολύ κακό στην πρεμιέρα του κόντρα στον Καναδά και ζορίστηκε πολύ για να κερδίσει στο όριο με 1-0. Εκτιμούμε ότι απέναντι στο Μαρόκο, δύσκολα θα επαναλάβει τόσο κακή εμφάνιση και θα δείξει στοιχεία από το πλούσιο ταλέντο των ποδοσφαιριστών του. Ηγέτης των Βέλγων είναι ο Κέβιν ντε Μπρόινε ο οποίος περιμένουμε να αναλάβει δράση και να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία ξεκλειδώνοντας την άμυνα του Μαρόκο.  Στο 3.75 βρίσκεται το ενδεχόμενο να σκοράρει και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση: Να σκοράρει ο Ντε Μπρόινε       Απόδοση: 3.75                       bet365

Κροατία – Καναδάς, 18.00

Διαφορετικές εικόνες μας έδειξαν οι δυο ομάδες στην πρεμιέρα τους, με τον Καναδά να μας εντυπωσιάζει κόντρα στο Βέλγιο παρά την ήττα του με 1-0. Οι Κροάτες είχαν τον έλεγχο απέναντι στο Μαρόκο και δυσκολευτήκαν πολύ στο να παράγουν φάσεις. Ο Καναδάς είναι δεδομένο ότι θα τρέξει πολύ στο χορτάρι και θα χτυπήσει στα αργά πόδια των αμυντικών της Κροατίας. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα βρει πολλές ευκαιρίες και μπορεί να σκοράρει στο ματς αρκεί να αποβάλει το άγχος του. Από την άλλη, η ποιότητα των Κροατών είναι δεδομένη. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την απειρία των Καναδών και να σκοράρει. Στο 1.90 βρίσκουμε το  G/G, το οποίο έχει αξία, ενώ όποιος θέλει να ρισκάρει λίγο περισσότερο, όταν συνδυαστεί με το over 2.5 εκτινάσσεται στο 2.40.

Πρόταση: Goal Goal                           Απόδοση: 1.90                       bet365

                G/G & over 2.5                    Απόδοση: 2.40                       bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα