fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (30/11): Ένα ρίσκο στο 5.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (30/11): Ένα ρίσκο στο 5.00

Καλημέρα σε όλους! Η Σενεγάλη απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από το Εκουαδόρ και επικράτησε με 2-1 παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του τουρνουά. Εκεί θα βρει απέναντι της την Αγγλία οπού τερμάτισε πρώτη στον Β’ όμιλο. Οι ΗΠΑ κέρδισαν το Ιράν και τερμάτισαν δεύτερες αποδεικνύοντας τα βήματα προόδου που έχουν κάνει. Φινάλε σε τρίτο και τέταρτο όμιλο και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Σαουδική Αραβία – Μεξικό, 21.00

Με βάση τα όσα μας έχουν δείξει οι δυο ομάδες, η Σαουδική Αραβία αξίζει να προχωρήσει παρακάτω σε σχέση με το Μεξικό που δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Οι Άραβες κόντρα στους Πολωνούς, παρά την ήττα τους με 2-0, είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, χαμένο πέναλτι και μπορούσαν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση. Απόψε θέλουν τη νίκη για προκριθούν χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Αργεντινή Πολωνία. Η Σαουδική Αραβία παίζει σε υψηλό ρυθμό και πιέζει ψηλά, ενώ το Μεξικό πέραν από την όποια σκληράδα βγάζει στο παιχνίδι επιθετικά μοιάζει ακίνδυνο. Έχουμε δει συγκεκριμένα πράγματα από τις δυο ομάδες και το χέρι πηγαίνει εύκολα προς τα αριστερά, ειδικότερα όταν οι αποδόσεις αγγίζουν το 5.00.

Πρόταση: 1                             Απόδοση: 5.00                                   fonbet

Αυστραλία – Δανία, 17.00

Οι Δανοί θέλουν τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Η Αυστραλία μπήκε στο κόλπο της διεκδίκησης της πρόκρισης μετά την σπουδαία νίκη τους κόντρα στην Τυνησία. Εκτιμούμε ότι οι δυο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση ποιοτικά με τους «Βίκινγκ» να είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τους Αυστραλούς. Το διπλό παίζεται πέριξ του 1.45 και δεν μας γεμίζει το μάτι για τα δεδομένα του αγώνα καθώς οι Αυστραλοί βολεύονται και με την ισοπαλία. Στοιχηματικά, πολλά θα εξαρτηθούν από το φαβορί και το πότε θα επιβάλει την κυριαρχία του στο παιχνίδι. Η Δανία δεν σκοράρει με άνεση και οι Αυστραλοί θα κλειστούν. Το διπλό συνδυαστικά με το under 3.5 ανεβάζει αισθητά την απόδοση στο 2.10.

Πρόταση: 2 & under 3.5                    Απόδοση: 2.10                       stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα