fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (1/12): Ιστορικό 2.15 κι ένα δυνατό 3.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (1/12): Ιστορικό 2.15 κι ένα δυνατό 3.40

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Η Δανία ήταν κατώτερη των περιστάσεων κι ηττήθηκε από την ψυχωμένη Αυστραλία με 1-0. Οι «Βίκινγκς» απογοήτευσαν με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός τουρνουά. Γαλλία και Αυστραλία προκρίθηκαν από τον Δ’ όμιλο και θα αντιμετωπίσουν στη φάση των «16» τις Πολωνία και Αργεντινή αντίστοιχα. Η «Αλμπισελέστε» ήταν εξαιρετική και κέρδισε άνετα με 2-0 τους Πολωνούς, ενώ το Μεξικό παρά τη νίκη του με 2-1 επί της Σαουδικής Αραβίας έμεινε εκτός της φάσης των «16» ύστερα από εφτά σερί Μουντιάλ. Προχωράμε παρακάτω με επιλογές από τα σημερινά κρίσιμα παιχνίδια.

Καναδάς – Μαρόκο, 17.00

Το ψυχωμένο Μαρόκο, μετά την μεγάλη νίκη του κόντρα στο Βέλγιο βρίσκεται σε μια πρόκληση να προκριθεί στους «16» ενός Μουντιάλ για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Εμπόδιο του ο απογοητευμένος Καναδάς ο οποίος δεν τα κατάφερε κόντρα σε Βέλγιο και Κροατία. Το Μαρόκο είναι καλοδουλεμένο σύνολο και ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καναδάς αγωνίζεται με αφέλεια, αφήνει πολλά αμυντικά κενά κι είναι δεδομένο ότι θα δεχτεί πολλές φάσεις στα μετόπισθεν. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ψυχολογία των Μαροκινών κι εκτιμούμε ότι μπορεί να πάρει ακόμα ένα τρίποντο κοιτάζοντας ακόμα και την πρώτη θέση. Η νίκη του Μαρόκο πληρώνει ικανοποιητικά στο 2.15 και θα την στηρίξουμε.

Πρόταση: 2                                         Απόδοση: 2.15                       novibet

Κροατία – Βέλγιο, 17.00

Το ντέρμπι του ομίλου, με τον χαμένο κατά πάσα πιθανότητα να πηγαίνει σπίτι του. Οι Κροάτες έχουν δείξει σοβαροί και έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη, το Βέλγιο δείχνει να έχει εσωτερικό θέμα που ή θα διαλύσει την ομάδα ή θα την συσπειρώσει ενόψει της συνέχειας. Περιμένουμε μάχη κι αναμένεται να πέσουν κορμιά, ειδικότερα στο χώρου του κέντρου. Για τους Κροάτες δεσπόζουν οι Μόντριτς, Κόβασιτς και Μπρόζοβιτς με τον άσο της Ίντερ να αναλαμβάνει να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά κόντρα στους Ντε Μπρόινε, Αζάρ και Τίελμανς. Ο Μπρόζοβιτς είναι δυναμικός στα μαρκαρίσματα του κι επιρρεπής στις κίτρινες κάρτες. Την έχει γλυτώσει προς ώρας στο τουρνουά, ωστόσο στο εν λόγω ματς έχει αυξημένες πιθανότητες να μπει στο μπλοκάκι του διαιτητή. Στο 3.40 έχει αξία.

Πρόταση: Μπρόζοβιτς να δεχτεί κάρτα       Απόδοση: 3.40                       bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα