fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (2/12): Εκδίκηση στο 2.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (2/12): Εκδίκηση στο 2.75

Καλημέρα σε όλους! Το Μαρόκο επικράτησε του Καναδά και τερμάτισε στην πρώτη θέση. Στο άλλο ματς του ομίλου, Κροατία και Βέλγιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με τους Κροάτες να παίρνουν την πρόκριση στους «16». Χαμός στον Ε’ όμιλο όπου η Ιαπωνία έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας την Ισπανία αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Γερμανούς. Κλείνει σήμερα η πρώτη φάση των ομίλων και πάμε να δούμε τις επιλογές μας. 

Σερβία – Ελβετία, 21.00

Οι Σέρβοι θα μπορούσαν να έχουν ήδη τρεις βαθμούς στο σακούλι τους, ωστόσο «αυτοκτόνησαν» κόντρα στο Καμερούν. Σήμερα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την Ελβετία και να πάρουν εκδίκηση για όλα όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ τους τα προηγούμενα χρόνια. Οι Ελβετοί πορεύονται με την γνωστή τους συνταγή. Φουλ άμυνα και παιχνίδι αναμονής. Απόψε βολεύονται και με την ισοπαλία και θα προσπαθήσουν να παίξουν με το μυαλό των Σέρβων. Εκτιμούμε ότι με Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης μπορούν οι «πλάβι» να βρουν τη λύση και να ανοίξουν το σκορ. Μετά θα δούμε άλλο παιχνίδι το οποίο βολεύει πολύ τους Σέρβους. Πάμε με τη νίκη τους στο 2.75 και γκολ Μίτροβιτς στο 2.40.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.75 stoiximan

Να σκοράρει ο Μίτροβιτς Απόδοση: 2.40 stoiximan

Γκάνα – Ουρουγουάη, 17.00

Η «Σελέστε» μας έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής με την αφλογιστία της. Ενώ παίζει καλά, λίγο η ατολμία του προπονητή της, λίγο η αστοχία και λίγο τα δοκάρια την έχουν φέρει σε δεινή θέση. Πλέον θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Γκάνα και να μην κερδίσει η Νότια Κορέα την Πορτογαλία. Διαφορετικά θα θέλει νίκη με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Από την άλλη, η Γκάνα αγωνίζεται με ενθουσιασμό αλλά και με αρκετή αφέλεια αφήνοντας στα μετόπισθεν πολλά κενά. Είναι ματς που ταιριάζει στην Ουρουγουάη κι είναι δεδομένο ότι θα εκμεταλλευτεί όλα τα κενά που θα βρει στην άμυνα των «μαύρων διαμαντιών». Θα πάμε με το διπλό συνδυαστικά με over 1.5 το οποίο ανεβάζει την  απόδοση του διπλού στο 2.35. Παράλληλα περιμένουμε τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να κάνει τη διαφορά και να σκοράρει στο ματς για την «Σελέστε». Στο 4.50 δεν περνά απαρατήρητος. 

Πρόταση: 2 & over 1.5 Απόδοση: 2.35 stoiximan

Να σκοράρει ο Φ. Βαλβέρδε Απόδοση: 4.50 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στοίχημα