fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (3/12): Λύσεις στο 11.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (3/12): Λύσεις στο 11.00

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Η πρώτη φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και πλέον έχουμε μπροστά μας όλο το δέντρο μέχρι και τον τελικό στις 18 Δεκεμβρίου. Η Ουρουγουάη κέρδισε με 2-0 αλλά δεν της έφτασε. Την Σερβία την πιστέψαμε, ο Μίτροβιτς σκόραρε άλλα η ομάδα του μας απογοήτευσε και ηττήθηκε δίκαια με 3-2 από την Ελβετία με αποτέλεσμα οι «πλάβι» να μείνουν στην τελευταία θέση. Ξεκίνημα σήμερα με δυο αναμετρήσεις για τη φάση των «16» και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Ολλανδία – ΗΠΑ, 17.00

Οι «οράνιε» προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον Α’ όμιλο χωρίς ωστόσο να μας πείσουν με την παρουσία τους στα παιχνίδια που έδωσαν στο γκρουπ. Με την Σενεγάλη φλέρταραν έντονα με την ήττα και κέρδισαν στο τέλος. Με το Εκουαδόρ επίσης ήταν πολύ κακοί και σώθηκαν με την ισοπαλία, ενώ με το Κατάρ έκαναν απλά τα στοιχειώδη και επικράτησαν με 2-0 κόντρα σε μια κακή ομάδα. Από την άλλη πλευρά οι ΗΠΑ έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα στους ομίλους. Ομάδα με τρεξίματα, αστείρευτες δυνάμεις και υψηλά επίπεδα πρέσινγκ. Το μόνο τους πρόβλημα είναι το γκολ, καθώς σκοράρουν δύσκολα. Αμυντικά δέχτηκαν μόνο ένα τέρμα κι αυτό με πέναλτι στο τέλος κόντρα στην Ουαλία. 

Σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους Ολλανδούς. Περιμένουμε τις ΗΠΑ να πιέσουν πολύ στο χώρο του κέντρου και γενικά να τρέξουν τους Ολλανδούς. Οι Αμερικανοί πηγαίνουν δυνατά στις μονομαχίες και τις περισσότερες φορές αγωνίζονται με αφέλεια όντας επιρρεπείς στις κάρτες. Μια πρώτη μας σκέψη είναι να δεχτούν κάρτα οι Τάιλερ Άνταμς και Ντεστ που έχουν κομβικό ρόλο στο κέντρο και στα άκρα για τις ΗΠΑ. Στο 4.75 βρίσκουμε τον Άνταμς στο 6.00 τον Ντεστ.  

Όσον αφορά την Ολλανδία, εκτιμούμε ότι θα κάνει παιχνίδι υπομονής και θα προσπαθήσει να χτυπήσει είτε σε κάποια αντεπίθεση είτε από στατική φάση. Με τον τρόπο που αγωνίζεται, αυξημένες πιθανότητες για έχουν μια τελική προσπάθεια στην εστία έχουν οι Ντάμφρις και Βαν Ντάικ. Τους βρίσκουμε στο 3.75 και στο 4.50 αντίστοιχα, ενώ να σκοράρει ο στόπερ της Λίβερπουλ τιμάται στο 11.00 και θεωρούμε σχεδόν δεδομένο ότι θα έχει τις στιγμές του στο ματς. 

Προτάσεις: 

Να δεχτεί κάρτα Τάιλερ Άνταμς Απόδοση: 4.75 bet365

Να δεχτεί κάρτα Ντεστ Απόδοση: 6.00 bet365

Ντάμφρις οver 0.5 σουτ στην εστία Απόδοση: 3.75 bet365

Βαν Ντάικ over 0.5 σουτ στην εστία Απόδοση: 4.50 bet365

Βαν Ντάικ να σκοράρει Απόδοση: 11.00 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα