fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (26/01): Επιμονή στο 2.52 κι ο Ντέιβις

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (26/01): Επιμονή στο 2.52 κι ο Ντέιβις

Καλημέρα σε όλους! Βέρντερ κι Ουνιόν Βερολίνου επιβεβαίωσαν το G/G & over 2.5 πληρώνοντάς σε υψηλές αποδόσεις. Ακόμη να καταλάβουμε γιατί πλήρωναν τόσο ψηλά στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο δεν μας πειράζει καθόλου. Προχωράμε παρακάτω με επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, 19.30

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα οχτώ ημερών. Ο δικέφαλος του Βορρά έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού με δυο σερί νίκες και 5-0 τέρματα. Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά του κυπέλλου. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να σκοράρουν απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βρει το κουμπί στην άμυνα των «πρασίνων» και σκοράρει με άνεση. Ξεκινάμε με το G/G στο ματς, το οποίο πληρώνει το υψηλό 1.90. Από εκεί και πέρα αναζητούμε ακόμη ένα τέρμα το οποίο θα εκτινάξει την απόδοση στο 2.52.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 1.90 stoiximan

G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.52 stoiximan

Μονακό – Μιλάνο, 22.00

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Euroleague με την Μονακό να υποδέχεται τη ντεφορμέ Αρμάνι Μιλάνο. Οι Μονεγάσκοι μετρούν δυο σερί ήττες από Φενέρ κι Ερυθρό Αστέρα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να πλησιάσουν τετράδα. Από την άλλη, η Αρμάνι του Έτορε Μεσίνα πραγματοποιεί καταστροφική χρονιά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Προσπαθεί ο έμπειρος τεχνικός να βρει χημεία και ρόλους στην ομάδα του, αλλά προς ώρας δεν βλέπει αποτέλεσμα. Στα τελευταία παιχνίδια είναι σε φόρμα και βασικό επιθετικό όπλο των Ιταλών είναι ο Μπράντον Ντέιβις. Ο Αμερικανός σέντερ έχει πάνω από 20 πόντους μέσο όρο στα τελευταία παιχνίδια και αξιοποιείται στο έπακρο από τους συμπαίκτες του. Περιμένουμε να χτυπήσει η Αρμάνι στο ζωγραφιστό με τον Ντέιβις να είναι η αιχμή του δόρατος. Να πετύχει 15+ πόντους τιμάται στο υψηλό 2.05 και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση: Ντέιβις 15+ πόντοι Απόδοση: 2.05 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα