fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/01): Ισορροπία στο 3.25

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/01): Ισορροπία στο 3.25

Καλημέρα σε όλους! Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-1 στην Λεωφόρο προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Το G/G επιβεβαιώθηκε, ενώ θα μπορούσαμε να πληρωθούμε και τον συνδυασμό με το οver 2.5. Στην μπασκετική επιλογή, ο Ντέιβις κινήθηκε σε ρηχά νερά σκοράροντας μόνο εννιά πόντους. Προχωράμε παρακάτω με επιλογές από Ισπανία και Γερμανία.

Αλμερία – Εσπανιόλ, 22.00

Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται σε αγωνιστική πρόοδο. Η Αλμερία διαθέτει δυνατή έδρα, συνηθίζει να σκοράρει με ευχέρεια, ωστόσο σχεδόν πάντα δέχεται το γκολ. Από την άλλη, η Εσπανιόλ βολεύεται μακριά από την έδρα της και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες, τόσο βαθμολογικά όσο και στην παράδοση με αρκετές ισοπαλίες. Πρώτη μας σκέψη το G/G, ενώ το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στο ματς τιμάται στο 2.37 και το Χ ως τελικό αποτέλεσμα στο τίμιο 3.25.

Πρόταση: X Απόδοση: 3.25 novibet

Any time σκορ 1-1 Απόδοση: 2.37 stoiximan

Λειψία – Στουτγάρδη, 21.30

Οι «ταύροι» είναι σε τρομερή κατάσταση. Η Λειψία μετρά 15 σερί ματς αήττητη πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις της εντός έδρας με εφτά νίκες σε εννέα παιχνίδια. Απέναντι στην Στουτγάρδη έχει καλή παράδοση και νίκες με μεγάλα σκορ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα καθώς έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης για 18 σερί παιχνίδια. Εκτιμούμε ότι θα γίνουν 19 με την Λειψία να επικρατεί άνετα κι εύκολα. Ο άσος συνδυαστικά με το over 3.5 στο 2.87 έχει αξία.

Πρόταση: 1 & over 3.5 Απόδοση: 2.87 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα