fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (28/1): Δαγκώνουν στο 3.60

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (28/1):  Δαγκώνουν στο 3.60

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Διαλέξαμε νίκη της Λειψίας με γκολ, ωστόσο επικράτησε με 2-1 της Στουτγάρδης. Περιμέναμε ισορροπημένο ματς στο Αλμερία -Εσπανιόλ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί κι επικράτησαν με 3-1 των Καταλανών. Προχωράμε στα σημερινά με τρεις επιλογές από το σημερινό κουπόνι.

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ, 16.30

Βίοι αντίθετοι για Βέρντερ και Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» του Νίκο Κόβατς πετούν από νίκη σε νίκη κι έχουν φτάσει σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση. Σε τοπ φόρμα η Βόλσφσμουργκ δεν βλέπει κανέναν μπροστά της σκοράροντας κατά ριπάς. Από την άλλη, η Βέρντερ δεν πατά καθόλου καλά τελευταία έχοντας πολλά αμυντικά ζητήματα. Ξεκάθαρα βλέπουμε διπλό, ωστόσο η Βέρντερ εντός έδρας ένα γκολ μπορεί να το βρει. Ο συνδυασμός της νίκης των «λύκων» με το G/G εκτινάσσει την απόδοση στο υψηλό 3.60.

Πρόταση: 2 & Goal Goal Απόδοση: 3.60 bet365

Κάντιθ – Μαγιόρκα, 15.00

Η Κάντιθ με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα μπήκε εντός της ζώνης του υποβιβασμού και καίγεται για βαθμό ή βαθμούς. Από την άλλη, η Μαγιόρκα με τη σφιχτή λογική στο παιχνίδι της παίζοντας στην κόντρα μαζεύει προς ώρας βαθμούς και δεν κινδυνεύει. Περιμένουμε ένταση από την Κάντιθ καθώς έχει υποχρέωση νίκης. Η παράδοση μεταξύ των δυο ομάδων λέει έξι σερί G/G και δεν θα μας κακόπεφτε ακόμα ένα στο καλοπληρωμένο 2.50.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.50 bet365

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος, 20.00

Ο ΠΑΣ μετά τη διακοπή πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα, ωστόσο στα δυο τελευταία παιχνίδια έδειξε μια κάμψη στην απόδοση του. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος μετρά σερί ισοπαλιών, όλες με γκολ, και κυνηγά την έκτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα playoffs. Σκοράρουν οι Περιστεριώτες στα Γιάννενα και το G/G βρίσκεται ψηλά σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Πρόταση: G/G Απόδοση: 2.02 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα