fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (29/1): Ένα γκολ για το 2.55 και το 3.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (29/1): Ένα γκολ για το 2.55 και το 3.40

Καλημέρα σε όλους! Περιμέναμε στα χθεσινά ματς να μας πληρώσουν τα γκολ και μόνο ΠΑΣ και Ατρόμητος μας δικαίωσαν. Μαγιόρκα και Βόλφσμπουργκ δεν επιβεβαίωσαν τη φόρμα τους με αποτέλεσμα να χαθεί το ποντάρισμά μας. Προχωράμε στα σημερινά με δυο επιλογές από την Super League.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ, 16.00

Ο βελτιωμένος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ανεβασμένο ΟΦΗ σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανηφόρα μπροστά τους με πολλά ντέρμπι να ακολουθούν και θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν με το δεξί σε αυτόν τον μίνι γολγοθά. Από την άλλη, στον ΟΦΗ, ο Νταμπράουσκας κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχει βελτιώσει θεαματικά τους Κρητικούς οι οποίοι παίρνουν πλέον αποτελέσματα. Θα χτυπήσει στην κόντρα ο ΟΦΗ κι εκτιμούμε ότι ένα γκολ μπορεί να το βρει στην ασταθή άμυνα των «ερυθρόλευκων». Στο 2.55 παίζεται το G/G, ενώ αν επικρατήσει και η εξαιρετική παράδοση των Πειραιωτών τότε η νίκη του Ολυμπιακού εκτινάσσεται στο 3.40.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.55 novibet

1 & G/G Απόδοση: 3.40 bet365

AEK – Άρης, 19.30

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει τη νίκη για να πατήσει κορυφή και να προσπεράσει έστω για ένα βράδυ τον Παναθηναϊκό. Εντός έδρας αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής του παίρνοντας τεράστια ώθηση από το γήπεδο της. Από την άλλη, ο Άρης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και παραδοσιακά δυσκολεύεται απέναντι στην ΑΕΚ. Βλέπουμε νίκη της Ένωσης, με τον Σέρχιο Αραούχο να μιλάει στα κρίσιμα και να σκοράρει. Στο 2.80 αυτός ο συνδυασμός.

Πρόταση: 1 & να σκοράρει ο Αραούχο Απόδοση: 2.80 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα