fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (30/01): Τίμιο 1.95, ρίσκο στο 4.33

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (30/01): Τίμιο 1.95, ρίσκο στο 4.33

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Ο ΟΦΗ δικαίωσε την εμπιστοσύνη μας. Με το γκολ που πέτυχε μας πλήρωσε τις τεράστιες αποδόσεις στο 2.55 και το 3.40. Όσον αφορά την ΑΕΚ, ο Αραούχο έκανε τα πάντα στο παιχνίδι εκτός από το γκολ. Χάθηκε άδοξα μια δυνατή επιλογή. Προχωράμε παρακάτω επιμένοντας στην Super League.

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, 18.00

H φόρμα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τρέχει ένα απίστευτο σερί 15 αγώνων χωρίς ήττα έχοντας πλησιάσει στην κορυφή. Παράλληλα, κόντρα στους Βοιωτούς έχει 12 σερί νίκες στην Τούμπα δημιουργώντας μια εξαιρετική παράδοση. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός είναι υποχρεωμένος να ψάχνει βαθμό ή βαθμούς σε όλες τις έδρες. Εκτιμούμε ότι δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς με τον ΠΑΟΚ να φτάνει σε ακόμη μια νίκη με ευρύ σκορ. Ο άσος συνδυαστικά με το over 2.5 παίζεται στο τίμιο 1.95.

Πρόταση: 1 & over 2.5 Απόδοση: 1.95 bet365

Λαμία – Ιωνικός, 19.30

Ντέρμπι ουραγών στο ΔΑΚ Λαμίας, με το ματς να είναι κυριολεκτικά έξι πόντων για τις δυο ομάδες. Για την Λαμία, αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή πρέπει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια εκμεταλλευόμενη την έδρα της. Από την άλλη, ο Ιωνικός ήταν πολύ καλός κόντρα στην ΑΕΚ παρά την ήττα του με 2-1. Οι Νικαιώτες ωστόσο άλλαξαν προπονητή, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Ο Γρηγορίου ξέρει καλά τα κατατόπια στην Λαμία. Ξέρεις επίσης να σώζει και οι ομάδες από τη δύσκολή θέση. Δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το 4.33 του Ιωνικού και θα ρισκάρουμε μαζί του.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 4.33 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα