fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (31/1): Πληρώνουν οι «Αγγλιδούλες» στο 2.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (31/1): Πληρώνουν οι «Αγγλιδούλες» στο 2.40

Καλημέρα σε όλους! Το 4.33 του Ιωνικού ήταν ξεκάθαρα λάθος απόδοση γι’ αυτό και το επιλέξαμε. Το διπλό των Νικαιωτών ήρθε να κλείσει μια όμορφη βραδιά, καθώς πρώτα είχε προηγηθεί η νίκη του ΠΑΟΚ συνδυαστικά με το over 2.5. Πήραμε μια δυνατή δυάδα στο 8.50 και προχωράμε παρακάτω με δυο επιλογές από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Καρλάιλ – Μπάροου, 21.45

Για την Λιγκ 2 της Αγγλίας, η Καρλάιλ υποδέχεται την Μπάροου σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική. Σε αυτές τις κατηγορίες τις ομάδες που βρίσκουν φόρμα πρέπει να τις ακολουθούμε πιστά. Μια από αυτές είναι η Καρλάιλ, η οποία μετρά τρεις σερί νίκες, έχει δυνατή έδρα και στοχεύει στην πρώτη τριάδα. Από την άλλη, η Μπάροου δεν είναι και στα καλύτερά της με μια μόλις νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια. Ο άσος είναι καλοπληρωμένος στο 2.20 και θα τον επιλέξουμε.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.20 betshop

Όλντερσοτ – Μπόρεχαμ Γουντ, 21.45

Όλντερσοτ και Μπόρεχαμ Γουντ παλεύουν στη μέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ. Η Μπόρεχαμ Γουντ είναι η «βασίλισσα» του G/G στην κατηγορία. Σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία επιβεβαιώνοντας συχνά το εν λόγω σημείο. Από την άλλη, η Όλντερσοτ παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της, ενώ διατηρεί καλή παράδοση απέναντι στους φιλοξενούμενους. Το G/G αποτελεί πρώτη επιλογή. Από εκεί και πέρα περιμένουμε ένα τέρμα ακόμα για να πάρουμε την υψηλή απόδοση του 2.40.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.40 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα