fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (01/02): Γαλλικό κλειδί στο 3.60

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (01/02): Γαλλικό κλειδί στο 3.60

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Η Καρλάιλ επιβεβαίωσε τη φόρμα της σκορπίζοντας με 5-1 την Μπάροου χαρίζοντάς μας τον ακριβό άσο του 2.20. Στην άλλη μας επιλογή, περιμέναμε γκολ στη Νάσιοναλ Λιγκ ωστόσο η Μπόρεχαμ Γουντ αποδείχτηκε σκληρή κι επικράτησε με 1-0 της Όλντερσοτ, με τους γηπεδούχους να μην βγάζουν αντίδραση. Προχωράμε στα σημερινά με τρεις γαλλικές επιλογές.

Ρεμς – Λοριάν, 20.00

Η Ρεμς βρίσκεται σε φόρμα μετρώντας εφτά σερί ματς αήττητη. Εντός έδρας δεν έχει και το καλύτερο ρεκόρ στην κατηγορία, ωστόσο στο φετινό πρωτάθλημα είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες έχοντας 11 σε 20 αγωνιστικές. Από την άλλη, η Λοριάν βολεύεται μακριά από την έδρα της, συνηθίζει να σκοράρει με άνεση αλλά και να δέχεται το γκολ με μεγάλη ευκολία. Ακριβό το G/G για τα δεδομένα του αγώνα στο 1.90, ακόμη πιο ακριβή η ισοπαλία καθώς πληρώνει 3.60 κι αξίζει το ρίσκο σε μια αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που χάνουν δύσκολα.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 1.90 betshop

X Απόδοση: 3.60 betshop

Λανς – Νις, 22.00

H Λανς εντυπωσιάζει. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το -3 από την κορυφή και πιστεύει ακόμα στο θαύμα. Με βάση την αγωνιστική της συμπεριφορά και το ποδόσφαιρο που παίζει εκτιμούμε ότι θα βρίσκεται σίγουρα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη και κερδίζει με συνοπτικές διαδικασίες. Στον αντίποδα, η Νις με όπλο την άμυνα και τη ρέντα στα τελευταία παιχνίδια παίρνει βαθμούς. Εκτιμούμε ότι το σερί της θα τελειώσει στο Φελίξ Μπολάρ και θα επιλέξουμε τον άσο των γηπεδούχων συνδυαστικά με το over 1.5 στο 2.15.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.15 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα