fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (03/02): Αντεπίθεση στο 2.35

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (03/02): Αντεπίθεση στο 2.35

Καλημέρα σε όλους! Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με συνοπτικές διαδικασίες, 2-0 την Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» δεν έβγαλαν καμία αντίδραση στο ματς και περιμέναμε μάταια ένα γκολ. Προχωράμε παρακάτω με δυο επιλογές γηπεδούχων.

Τσέλσι – Φούλαμ, 22.00

Παραδοσιακό ντέρμπι του Λονδίνου, με τους φιλάθλους των δυο ομάδων να έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Φέτος Τσέλσι και Φούλαμ παλεύουν στη μέση της βαθμολογίας με τις δυο ομάδες να χωρίζει απόσταση μόλις δυο βαθμών. Είναι δεδομένο ότι οι «μπλε» κυνηγούν την ανάκαμψη και να διεκδικήσουν μίνιμουμ το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Τσέλσι ούτε λίγο ούτε πολύ ξόδεψε 330 (!) εκατομμύρια ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλάζοντας θεαματικά το ρόστερ της. Πλέον έχουν όλα τα εργαλεία κι εκείνο που μένει είναι να γίνουν σύνολο. Από την άλλη, η Φούλαμ εντυπωσίαζε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια δείχνει εμφανώς ντεφορμέ. Θα στηρίξουμε τους «μπλε» κι αυτό μπορείνα γίνει με τον γνώριμο τους τρόπο. Ο άσος συνδυαστικά με το under 3.5 ανεβάζει την απόδοση στο υψηλό 2.35.

Πρόταση: 1 & under 3.5 Απόδοση: 2.35 stoiximan

Μόντενα – Κάλιαρι, 21.30

Δυνατή αναμέτρηση για την Serie B της Ιταλίας με την Μόντενα να υποδέχεται την Κάλιαρι. Η ομάδα του Ρανιέρι έχει ανέβει βαθμολογικά κι είναι δεδομένο ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο ψάχνοντας νίκες σε όλες τις έδρες. Η Κάλιαρι αγωνίζεται επιθετικά είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας. Ίδια φιλοσοφία και για την Μόντενα η οποία στην έδρα της συνηθίζει να ανοίγει τον ρυθμό και τα παιχνίδια της να έχουν πολλά τέρματα. Σε υψηλές τιμές τιμές τόσο το G/G όσο και το over 2.5. Διαλέγουμε το δεύτερο στο υψηλό 2.10.

Πρόταση: over 2.5 Απόδοση: 2.10 betsson

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα