fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (04/02): Την αγαπάμε περισσότερο στο 4.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (04/02): Την αγαπάμε περισσότερο στο 4.50

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Τσέλσι κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην Φούλαμ, δείχνοντας ότι θέλει πολλή δουλειά για να γίνει ομάδα. Στην άλλη αναμέτρηση που είχαμε διαλέξει, η Μόντενα επιβλήθηκε με 2-0 της Κάλιαρι σε ένα παιχνίδι που περιμέναμε γκολ, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να μένουν από νωρίς με 10 παίκτες. Πλούσιο το σημερινό κουπόνι και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντζ, 16.30

H Ουνιόν τρελαίνει κόσμο στην Γερμανία. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη υποτάσσοντας τους αντιπάλους της μετρώντας 14 παιχνίδια αήττητη. Στον αντίποδα, η Μάιντζ δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της έχοντας μόνο μια νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της βολεύεται και σκοράρει παίζοντας στην κόντρα. Βλέπουμε άσo της ισχυρής Ουνιόν ο οποίος παίζεται πέριξ του διπλασιασμού. Επίσης εκτιμούμε ότι ένα τέρμα μπορεί να το βρει η Μάιντζ. Με αυτά τα δεδομένα η νίκη των γηπεδούχων ανεβαίνει πάρα πoλύ στο 4.50 όταν συνδυαστεί με το G/G.

Πρόταση: 1 & G/G Απόδοση: 4.50 bet365

Άστον Βίλα – Λέστερ, 17.00

Η Βίλα αρχίζει να αποκτά φόρμα και ρυθμό. Ο Έμερι έχει βρει χημεία και ρόλους στην ομάδα του και θέλει να εκμεταλλευτεί το ποιοτικό του ρόστερ για να ανέβει βαθμολογικά. Από την άλλη, η Λέστερ έχει πολλά αμυντικά θέματα να λύσει, ενώ στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ασταθής. Θα στηρίξουμε την Άστον Βίλα να κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της απέναντι σε μια ομάδα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Σκληρός άσος έδρας, άνω του διπλασιασμού.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.05 bet365

Ιωνικός – Άρης, 19.00

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιωνικός βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Ντεμπούτο με διπλό για τον Γρηγορίου στην Λαμία, σε ένα ματς που πληρωθήκαμε το τεράστιο 4.33. Ακόμη μεγαλύτερη είναι η απόδοση στη νίκη των Νικαιωτών απέναντι στον Άρη. Ο Ιωνικός θα τα δώσει όλα για το τρίποντο και θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια. Από την άλλη, ο Άρης έχει απουσίες και παραδοσιακά δυσκολεύεται στην Αθήνα. Ο άσος είναι τεράστιος στο 4.75 κι αναμφίβολα αξίζει το ρίσκο.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 4.75 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα