fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (05/02): Ποιότητα για 3.25, ρίσκο στο 12.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (05/02): Ποιότητα για 3.25, ρίσκο στο 12.00

Καλημέρα σε όλους! Η αστάθεια της Άστον Βίλα μας στέρησε ένα τρελό στοιχηματικό πάρτι. Με αποδόσεις 4.50 και 4.75 στις νίκες Ουνιόν με G/G και Ιωνικού, αν μας έκαναν και το χατίρι οι «Βίλανς» θα γράφαμε πολύ υψηλό νούμερο. Παράπονο δεν υπάρχει και προχωράμε στα σημερινά με δυνατές επιλογές από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, 20.30

Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη κόντρα ελέω ανακοινώσεων μεταξύ των δυο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου. Ίδια κατάσταση και φιλοσοφία και τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα για φέτος το οποίο θα τονώσει και την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.

Οι δυο ομάδες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορούν να βρουν γκολ. Η παράδοση λέει εφτά goal goal στα τελευταία οχτώ παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στο 2.25 δεν μας χαλάει καθόλου αυτό το ενδεχόμενο, ενώ ένα γκολ ακόμη στο ματς εκτινάσσει την απόδοση στο 3.25 χωρίς να ψάξουμε να βρούμε το νικητή. Από εκεί και πέρα, παράδοση έχουν σε αυτές τις αναμετρήσεις οι πολλές κάρτες. Υποψιασμένοι οι μπουκ έχουν ανοίξει το line στις 6.5 κάρτες καθώς βλέπουν αρκετό «ποδοσφαιρικό» ξύλο στο ματς. Βλέπουμε κάρτες και επιλέγουμε τους Ίνγκασον και Ρέαμπτσιουκ στο 2.20 και το 2.25 αντίστοιχα.

Τέλος, πολλές φορές τα ντέρμπι τα κρίνουν γκολ από στατικές φάσεις. Μετρ σε αυτό το στυλ παιχνιδιού ο Λουτσέσκου, δουλεύει πολύ με τις εκτελέσεις κόρνερ ή φάουλ. Να σκοράρει ο Ίνγκασον ο οποίος έχει παράδοση στα ντέρμπι τιμάται στο πολύ υψηλό 12.00 κι αναμφίβολα έχει αξία να ρισκάρουμε μαζί του.

Προτάσεις: Goal Goal Απόδοση: 2.25 bet365

G/G & over 2.5 Απόδοση: 3.25 bet365

Nα δεχτεί κάρτα Ίνγκασον Απόδοση: 2.20 bet365

Να δεχτεί κάρτα Ρέαμπτσιουκ Απόδοση: 2.25 bet365

Να σκοράρει ο Ίνγκασον Απόδοση: 12.00 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα