fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/3): Ειδικά άνω του 8.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/3): Ειδικά άνω του 8.00

Καλημέρα σε όλους! Το θετικό σερί της στήλης σταμάτησε στο Μάνσφιλντ. Οι γηπεδούχοι κόλλησαν στο 0-0 με την Γκρίμσμπι, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το εξ’ αναβολής ματς και να μπουν σε τροχιά playoffs. Πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro σήμερα και κάνουμε παιχνίδι με μια ειδική επιλογή από το ματς της ημέρας.

Ιταλία – Αγγλία , 21.45

Ντέρμπι με το καλημέρα στον τρίτο όμιλο, με την ανανεωμένη Ιταλία να υποδέχεται την Αγγλία στο ριμέικ του τελικού του Euro στο Λονδίνο. Οι Ιταλοί συνεχίζουν με τον Μαντσίνι στον πάγκο, αν και απέτυχαν να προκριθούν στο Μουντιάλ για δεύτερη σερί φορά. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» θέλει την πρόκριση για να υπερασπιστεί τον τίτλο της, με τις δυο πρώτες ομάδες να προκρίνονται στη τελική φάση. Εκτιμούμε ότι Αγγλία και Ιταλία δεν θα έχουν πρόβλημα στον όμιλο με Ουκρανία, Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία και θα προκριθούν αμφότερες.

Όσον αφορά τους Άγγλους, παρά την αποτυχία στο Μουντιάλ, συνεχίζουν με τον Σάουθγκεϊτ στον πάγκο τους και θέλουν να συνεχίσουν να προοδεύουν παραμένοντας πιστοί στο πλάνο τους. Ξεχειλίζουν από ποιότητα τα «τρία λιοντάρια» και είναι δεδομένο ότι αυτό κάπου θα τους οδηγήσει, ειδικότερα αν αποβάλουν τη νοοτροπία του looser. Από την περασμένη διοργάνωση, εκτός από τους γνωστά όπλα των Άγγλων, ξεχώρισε η παρουσία του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο μέσος της Ντόρτμουντ βρίσκεται παντού στη μεσαία γραμμή, έχοντας δείξει παράλληλα απαράμιλλη ποιότητα τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι. Πολλές φορές με βάση τον τρόπο ανάπτυξης της Αγγλίας βγαίνει σε θέση εκτέλεσης. Να σκοράρει στο ματς τιμάτε στην σούπερ απόδοση του 8.60, ενώ να δώσει τουλάχιστον μια ασίστ το βρίσκουμε στο επίσης τεράστιο 8.00. Ας θυμηθούμε τις επιδόσεις του στο πρόσφατο Μουντιάλ και μπορούμε να βάλουμε λίγα πηγαίνοντας για τα πολλά.

Πρόταση: Nα σκοράρει ο Μπέλιγχαμ Απόδοση: 8.60 betshop

Να δώσει ασίστ Μπέλιγχαμ Απόδοση: 8.00 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα