fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/05): Γιορτή κι ένα κίνητρο στο 3.25

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/05): Γιορτή κι ένα κίνητρο στο 3.25

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Την τελευταία φορά που τα είπαμε είχαμε διαλέξει τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι συνδυαστικά με ένα γκολ του Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε για το 4-0 και μας χάρισε ένα πλουσιοπάροχο ταμείο. Προχωράμε παρακάτω με δυο δυνατές επιλογές από το σημερινό κουπόνι.

Ντόρτμουντ – Μάιντζ, 16.30

Ώρα στέψης για την Ντόρτμουντ καθώς με νίκη απέναντι στην αδιάφορη Μάιντζ στέφεται πρωταθλήτρια Γερμανίας ύστερα από 11 χρόνια. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «κιτρινόμαυροι», εντός έδρας είναι κυριολεκτικά ασταμάτητοι σκοράροντας με μεγάλη ευχέρεια 3+ γκολ. Από την άλλη, η Μάιντζ δεν θα έχει κάποια διάθεση να χαλάσει τη γιορτή που θα έχουν στήσει οι 80.000+ οπαδοί των γηπεδούχων κι απλά θα παίξει το παιχνίδι για την ιστορία της. Ο άσος δεν πληρώνει τίποτα, παρά μόνο το ισχνό 1.16. Όποιο άλλο αποτέλεσμα θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη. Συνεπής σκόρερ για την Ντόρτμουντ ο Ολλανδός Μάλεν o οποίος έχει πετύχει εννιά τέρματα σε 25 συμμετοχές με την ομάδα. Ο συνδυασμός νίκης της Ντόρτμουντ με γκολ του Μάλεν εκτινάσσει την απόδοση στο 2.41.

Πρόταση:

Νικητής αγώνα Ντόρτμουντ & να σκοράρει ο Μάλεν Απόδοση: 2.41 betshop

Τουλούζ – Οσέρ, 22.00

Η αδιάφορη Τουλούζ υποδέχεται την Οσέρ η οποία παίζει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι περιμένουν απλά να τελειώσει η φετινή χρονιά σχεδιάζοντας την επόμενη. Χαρακτηριστικά, η Τουλούζ έχει τέσσερα σερί παιχνίδια να σκοράρει παίζοντας σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς τα παιχνίδια της. Από την άλλη, η Οσέρ, είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να εκμεταλλευτεί την αποψινή αναμέτρηση παίρνοντας σημαντική ανάσα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής όπου κι υποδέχεται τη δευτεραθλήτρια Λανς. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο και θα το πληρωθούμε στο 3.25 αν και εφόσον επιβεβαιωθεί.

Πρόταση:

2 Απόδοση: 3.25 betsson

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα